20 de site-uri romanesti anti-plictiseala

crazy things people do (1)

Dupa cum va puteti imagina, la nivel global primele trei locuri sunt ocupate de GoogleFacebook si Youtube cu procentele cele mai ridicate atunci cand vine vorba de numarul total de afisari. Si pe buna dreptate. Sunt site-uri ce ofera servicii de calitate la diversele noastre necesitati.

Exista insa si o serie de site-uri romanesti ce stau in topul vizualizarilor conform trafic.ro

Daca te suprinzi cautand metode anti-plictiseala si ai reusit sa te desprinzi de Facebook  inseamna ca  urmatoarea categorie iti  va veni ca o manusa:

Locuri de munca:

1.Myjob: Mii de locuri de munca asteapta CV-ul tau. Ai instrumente care te ajuta la angajare: test de inteligenta, calculator de salarii, sfaturi de cariera si cele mai noi joburi pe e-mail.

2.Findjob : Motor de cautare cu peste 20.000 joburi. Deschide ochii si lasa-i pe altii sa caute jobul potrivit pentru tine.

3.Hipo :Toate joburile la zi de la cele mai bune companii din Romania! Locuri de munca pentru studenti, absolventi si tineri profesionisti, targul de cariera ANGAJATORI DE TOP.

Personal mi se par mult mai bune Ejobs,  Bestjobs si abia apoi Myjob , fie ca esti in cautarea unui loc de munca sau verifici ce oportunitati  au aparut pe profilul tau .

Daca esti in cautarea divertismentului si site-urile romanesti ti-l pot oferi :

4. Trilulilu : primul site romanesc de sharing (partajare de fisiere) video, imagini si audio.  Trilulilu promoveaza spiritul de gasca, prietenia si flexibilitatea, in opozitie cu atitudinea de corporatie specifica altor site-uri de profil.Utilizarea Trilulilu este gratuita, oricine putand sa se inregistreze foarte rapid.

5. 220.ro : Site de video-sharing si comunitate unde utilizatorii pot trimite si vizualiza clipuri video, muzica si imagini distractive si de interes.

Nici la capitolul socializare cu tenta matrimoniala nu stam prea rau:

6. Sentimente.ro : cel mai complex si complet site de matrimoniale din Romania, cu peste 850.000 de membri care te asteapta. A venit momentul sa-ti intalnesti jumatatea!

7. Colegiimei.ro : mentine legatura cu colegii de scoalajob sau cu prietenii care impartasesc aceleasi pasiuni cu tine!

8. Lipiciosii.ro : Cel mai cool site de dating! Profile insotite de poze, cuvinte cheie si descrieri! Vino si lipeste-te de noi si cu noi! Dar ai grija! Creeaza dependenta!

Evenimentele din orasul tau iti sunt si ele aduse la curent in caz ca iti vine cheful de o “ieseala” :

9. inoras.ro :  An de an, lună de lună şi zi de zi aducem publicului cele mai noi ştiri despre evenimente şi locaţii. Avem peste 6000 de abonaţi la newsletter şi circa 2000 de vizitatori ne trec zilnic pragul. Am început în Iaşi iar din 2009 ne-am extins la nivel naţional şi momentan acoperim 10 oraşe, cele mai mari din România.

10.  VinSiEu.ro : este locul in care poti fi mereu la curent cu evenimentele care au loc intr-o anumita perioada in diverse zone din tara. Fie ca e vorba de conferinte pe teme de business, sau anunturi de petreceri, le vei gasi pe VinSiEu.ro

Colegii de la departamentul caterinca sunt mereu la datorie cu :

11.Timesnewroman : Cotidian independent de umor voluntar

12. Academia Catavencu : Umor serios nu gluma

Plictiseala este lesne de combatut si cu notoria metoda numita “carti online”; subiect larg dezbatutaici.

Vom aminti insa :

13. Biblior : gasiti proza, poezie,eseistica,teatru,basme.Exista si autori romani cu volume integrale

14. E-scoala :  gasiti o colectie online de carti utile atat pentru elevi cat si pentru cei care vor sa le reciteasca

Daca nici una din metodele mai sus prezentate nu  par sa dea roade in lupta cu rutina zilnica un singur lucru mai ramane de facut  :

15. Infotourism.ro : ghid turistic on-line, cazare, excursii, transport, agentii de turism, cabane si pensiuni, statiuni balneo.

16.Romaniatourism.com : Biroul National de Turism al Romaniei ofera informatii despre atractii turistice, posibilitati calatorie in Romania

va urma….

//

Leave a comment